top of page

Zaměstnanci i studenti pedagogické fakulty mohou zdarma využívat OrgPad

Znáte aplikaci OrgPad? Už jste ji vyzkoušeli? A věděli jste, že jako zaměstnanci a studenti Pedagogické fakulty UP můžete OrgPad využívat naplno a zdarma? Podívejte se, jak ho získat a k čemu je vůbec možné OrgPad použít!



OrgPad je česká webová aplikace na tvorbu interaktivních digitálních nástěnek. Skvěle se hodí na poznámky, prezentace, přípravy na zkoušky i vědeckou práci. OrgPad vzešel z potřeby zpřehlednit a zpřístupnit vysokoškolská témata, poslední dva roky se ale šířil hlavně v prostředí základních a středních škol. Umožní vám jednoduše vytvářet webové stránky a zajímavé myšlenkové mapy. Studenti v něm mohou třeba vytvářet svoje seminární práce.


Tvorba myšlenkových map ale není to jediné, k čemu můžete OrgPad využít. Aplikace totiž podporuje i kolaborativní práci, více lidí tak může najednou pracovat na jedné nástěnce. Lze v ní tvořit týmy, jednotlivé nástěnky je možné mnoha způsoby sdílet nebo je dokonce zanořovat jednu do druhé. Zároveň také můžete výsledky své práce exportovat do podoby přehledné prezentace!



Jak fakultní licenci OrgPadu získat? Stačí se registrovat na webu orgpad.com a k registraci využít univerzitní e-mailovou adresu. Profesionální licence je dostupná do 23. září 2023 a umožňuje vám vytvářet neomezený počet OrgStránek pro celou fakultu! Více informací naleznete přímo na webu OrgPadu.


Inspirujte se například u umělkyně, pedagožky a bloggerky našeho portálu U21 Barbory Jeřábkové! Barbora během letního semestru také povede několik školení zaměřených na práci s OrgPadem.


Text: redakce U21

Související příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page