top of page

Otestujte svoje znalosti v oblasti kyberbezpečnosti v online hře!

Aktualizováno: před 1 dnem

Vyhrajte nad Zlounem a dokažte, že se ubráníte nástrahám internetu. To vše v nové interaktivní online hře NetKnights, která vznikla pod taktovkou Nadace O2 a na které se podílel i fakultní projekt E-Bezpečí!



Vzdělávací hra, která zábavnou formou naučí hráče správně používat technologie a být na internetu v bezpečí. Ke hře je možné se opakovaně vracet a odpovídat na otázky. Hra je určená především pro děti ve věku od 8 let, ale můžou si zahrát i dospělí – třeba rodiče s dětmi. Ideální do základních škol a do rodiny. Verze pro jednoho hráče trvá přibližně 45 minut, pro dva a víc počítejte s asi 10 minutami.

 

Ve hře pro jednoho hráče je cílem hry správně odpovědět na 50 otázek z pěti témat a porazit Zlouna. Za každých 10 správných odpovědí se hráč posune o úroveň dál. V režimu multiplayeru může hrát 2 až 30 hráčů, každý hraje na svém zařízení. Hraje se na čas, a kdo první porazí Zlouna, vyhrává. Hra končí, když všichni dojdou do konce nebo vyprší limit 10 minut. Hráči mohou také hrát proti sobě na jednom zařízení, v tom případě se střídají v odpovědích na otázky a kdo první dojde do cíle ke Zlounovi, ten vyhrává.

 

Online hru NetKnights najdete pod odkazem zde!


Zpracováno redakcí U21



bottom of page